ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Facebook
banner imagebanner image
Ιππόκαμπος
Εστιατόριο Πόρτο Χέλι
Το εστιατόριο Ιππόκαμπος είναι μια νέα πρόταση στο γαστρονομικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής της Ερμιονίδας. Βρίσκεται στο κέντρο του Πόρτο Χέλι, 30 μέτρα απο τη θάλασσα με θέα τον ομώνυμο κόλπο.
 
Ο Σέφ Γιώργος Κορολής επέστρεψε στην γενέτειρα του ύστερα απο 18 χρόνια περιήγησης σε κουζίνες της Ελλάδας και της Ευρώπης για να δημιουργήσει ένα εστιατόριο με ελληνική παραδοσιακή και μεσογειακή - δημιουργική κουζίνα, βασισμένη σε ντόπια φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Παράλληλα,  λόγω της αγάπης του για την Ιαπωνική κουζίνα και των εξαιρετικής ποιότητας φρέσκων ψαριών της περιοχής, το μενού του εστιατορίου Ιππόκαμπος περιλαμβάνει σούσι και πιάτα με φρέσκο γαλαζόπτερο τόνο, φρέσκα μύδια με Ponzu sauce αλλά και προτάσεις όπως κριθαρότο με κόκκινες γαρίδες Κοιλάδας αρωματισμένες με σαφράν και ξυνομυζύθρα, Ταλιολίνι με αυγά αχινού και πέστο βασιλικού και λαβράκι αρωματισμένο με ούζο και φινόκιο, προσφέροντας ένα γαστρονομικό ταξίδι υψηλής ποιότητας στις Μεσογειακές – και  όχι μόνο - γεύσεις.  
 
Ο χώρος του εστιατορίου είναι σύγχρονος, φωτεινός,  με παραδοσιακά Ελληνικά στοιχεία διακόσμησης. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το  λεύκο, το γκρι και το τυρκουάζ δημιουργώντας  μια δροσερή, χαλαρή αίσθηση. Ο έναστρος καλοκαιρινός ουρανός  που προσφέρει ο ανοιχτός εξωτερικός χώρος του εστιατορίου Ιππόκαμπος δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ένα απολαυστικό δείπνο.
 

Η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, η πρωτοτυπία των γεύσεων ακόμα και στις απλές παραδοσιακές συνταγές, καθώς και οι ιδιαίτερα φιλικές τιμές, έχουν δημιουργήσει μια σταθερά επαναλαμβανόμενη πελατεία και φανατικούς φίλους του εστιατορίου Ιππόκαμπος.

Η συνεχής δημιουργικότητα του Σεφ και οι συχνές αλλαγές του μενού ανανεώνουν διαρκώς το ενδιαφέρον των πελατών μας για νέα γευστικά ταξίδια.