ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Facebook
banner imagebanner image
Το μενού μας
Ιππόκαμπος - Εστιατόριο Πόρτο Χέλι
​Στο εστιατόριο Ιππόκαμπος που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, σας περιμένει μία νέα γαστρονομική πρόταση από τον έμπειρο και πολυταξιδευμένο Σέφ Γιώργο Κορολή. 
 
Το μενού του εστιατορίου, αποτελείται από ελληνική παραδοσιακή και μεσογειακή - δημιουργική κουζίνα, βασισμένη σε ντόπια φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Παράλληλα,  λόγω της αγάπης του Σεφ για την Ιαπωνική κουζίνα και των εξαιρετικής ποιότητας φρέσκων ψαριών της περιοχής, το μενού του εστιατορίου Ιππόκαμπος περιλαμβάνει σούσι και πιάτα με φρέσκο γαλαζόπτερο τόνο, φρέσκα μύδια με Ponzu sauce αλλά και προτάσεις όπως κριθαρότο με κόκκινες γαρίδες Κοιλάδας αρωματισμένες με σαφράν και ξυνομυζύθρα, Ταλιολίνι με αυγά αχινού και πέστο βασιλικού και λαβράκι αρωματισμένο με ούζο και φινόκιο, προσφέροντας ένα γαστρονομικό ταξίδι υψηλής ποιότητας στις Μεσογειακές – και  όχι μόνο - γεύσεις.  
 
Στο μενού ημέρας θα βρείτε επίσης φρέσκα ψάρια από τα καΐκια της περιοχής, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε ψημένα παραδοσιακά στα κάρβουνα.  Οι σπιτικές καπνιστές γαρίδες με εστραγκόν και το καπνιστό χταπόδι είναι επίσης δύο ξεχωριστές γεύσεις που δεν πρέπει να λείψουν από το τραπέζι σας.
 
Η λίστα κρασιών του εστιατορίου περιλαμβάνει εκλεκτά κρασιά με έμφαση στις σπάνιες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα, αλλά και επιλογές από γνωστές ποικιλίες του εξωτερικού που μπορούν να συνοδεύσουν άψογα τα πιάτα μας.

Το Μενού μας
 
 
Δείτε κάποια από τα πιάτα μας
 
Η συνεχής δημιουργικότητα του Σεφ και οι συχνές αλλαγές του μενού ανανεώνουν διαρκώς το ενδιαφέρον των πελατών μας για νέα γευστικά ταξίδια.